Royal Veterinary College

Spectral have recently supplied Stora-LK pendant rings to The Royal Veterinary College in London.  The project was designed by Rivington Street Studio Architects with M&E by Scotch Partners

The project was completed using H-Line pendant direct indirect luminaires from RIDI, part of the RIDI-Group family.

The project was also supplied with a  RIDI Group DALI control system allowing adjustment of lighting levels within the different working zones and preset lighting scenes in the teaching spaces to work with the presentation systems.

Recent Spectral Projects

The Rowe Central House

HALO Bristol

The Bindery

Chivas Brothers Bottling Facility

John Robertson Architects

Products Used

Stora-LK

Stora-LK

A suspended ring of light, available in four standard diameters with Direct only and Direct / Indirect options.
H-LINE

H-LINE

Direct / Indirect lighting system with separate up and down sections for maximum flexibility and very high uplight
STORA-LK-I-LED D950/4KOS-DA/BR

STORA-LK-I-LED D950/4KOS-DA/BR

Direct/indirect 950mm diameter STORA-LK luminaire. Bronze finish. Complete with colour 4000K LED's and remote DALI dimmable driver and vertical single suspensions
Aoca

Aoca

The Aoca pendant luminaire perfectly integrates into all kinds of high ceiling spaces with a classic cylindrical look.

Spectral Projects

Blade II at University of Oxford’s first BREEAM Outstanding building

Blade II at University of Oxford’s first BREEAM Outstanding building

The Big Data Institute (BDI) is a 7,500 m2 medical research building, dedicated to analytical research of the ...
Guildford Borough Council

Guildford Borough Council

Guildford Borough Council’s 30 year old office is a facility for public, staff councillors and visitors and its ...
Everton Football Club New Headquarters at The Royal Liver Building

Everton Football Club New Headquarters at The Royal Liver Building

Everton Football Club has relocated its headquarters from Goodison Park into new state-of-the- art facilities at ...
The Battle of Britain Memorial. The Wing

The Battle of Britain Memorial. The Wing

Local consulting engineer, Crofton Design, was called upon to create a fitting experience to continue the legacy of
1

Pin It on Pinterest

Share This